راه های رایگان افزایش اعضای کانال و گروه تلگرام

راه های رایگان افزایش اعضای کانال و گروه تلگرام
ترفند هایی برای افزایش تعداد اعضای یک کانال تلگرام

راه های رایگان افزایش اعضای کانال و گروه تلگرام

ایجاد کانال در تلگرام، یکی از محبوب ترین قابلیت های این پیام رسان است که کابران زیادی پس از افزوده شدن این قابلیت، تصمیم به ایجاد یک کانال در تلگرام گرفتند .

در کانال های تلگرام شما می توانید متن،عکس، صوت و ویدیو های خود را به صورت یکطرفه برای کاربران کانال خود به اشتراک بگذارید. در این بین افرادی نیز هستند که با ایجاد کانال در تلگرام به تجارت پرداخته و از این طریق کسب درآمد می کنند. از همین رو افراد زیادی برای ساخت کانال و کسب درآمد اقدام به ایجاد کانال در تلگرام می کنند. اما لازمه کسب درآمد از کانال تلگرام، داشتن یک کانال با اعضای زیاد می باشد .

۱- افزودن مخاطبین دوجانبه به کانال

در تلگرام شما می توانید ۲۰۰ نفر از مخاطبین دو جانیه (یعنی مخاطبینی که شماره شما را دارند و شما نیز شماره ی آن ها را دارید) خود را به کانالتان اضافه کنید.

از این قالبیت می توان به عنوان یک محرک خود برای شرورع فعالیت کانال نام برد. اما اشکال این قابلیت این است که افزودن مخاطبین به کانال بدون اطلاع و جلب رضایت آنها صورت می گیرد و ممکن است برخی از آن ها به دلیل نارضایتی کانال را ترک کنند.

۲- انتخاب یک موضوع مناسب برای کانال

انتخاب یک موضوع مناسب برای کانال خود می تواند باعث رشد سریع آن شود. معمولا کاربران تلگرام علاقه ای بیشتری به کانال های تفریحی داشته و بیشتر از کانال های تجاری و علمی جذب این کانال ها می شوند.

همچنین سعی کنید پس از مدتی موضوع ، لینک و هدف کانال را تغییر ندهید. زیرا این کار باعث ریزش اعضای کانالتان خواهد شد.

۳- قرار دادن یک پست با محتوا که ویژگی های زیر را دارا باشد

بدون شک منتشر کردن یک پست با محتوا و ارشمند می تواند باعث افزایش اعضای یک کانال تلگرام شود. به عنوان مثال شما یک مطلب سرگرمی جالب را در کانال منتشر می کنید و به دلیل اینکه پست شما مفید است مخاطبین آن مطلب را در گروه ها برای افراد دیگر باز نشر می کنند که خود این عمل باعث عضو شدن کاربران گروه در کانال شما شده و به طبع باعث افزایش اعضای کانال شما خواهد شد. برای این منظور توجه به نکات زیر می تواند مفید باشد:

۱- نام، لوگو و توضیحات مناسب برای کانال خود انتخاب کنید.

۲- درون مطالب خود، شناسه (ID) یا لینک کانال خود را نیز قرار دهید تا هنگامی که یکی از اعضا مطلب شما را بازنشر می کند، شناسه و لینک کانال شما نیز همراه با مطلب بازنشر شود.

۳- مطالب کانال خود را در گروه هایی که عضو هستید منتشر کنید.

 

۴- انجام کارتیمی و افزودن مدیر به کانال خود

در تلگرام شما می توانید چند مدیر را به کانال خود اضافه کنید. در صورتی که افراد قابل اطمینانی را می شناسید که در مدیریت کانال و انتشار مطلب تجربه دارند می توانید از آن ها برای کارتیمی در کانال خود استفاده کنید.

در صورت وجود چند مدیر در یک کانال می توان یک برنامه ریزی درست انجام داد و در تمام ساعات روز کانال را بروزرسانی کنید.

۵- تبادل با دیگر کانال ها

یکی دیگر از قدم های مهم برای افضای اعضای کانال تلگرام، تبلیغ و تبادل با کانال های دیگر می باشد. معمولا تبادل در کانال ها به دو صورت متقابل و پولی انجام می شود.

۱- تبادل متقابل: شما می توانید با کانال هایی که دارای اعضای یکسان با شما هستند به صورت متقابل عمل تبادل را انجام داده و باعث افزایش اعضای کانال خود شوید.

۲- تبادل پولی: برخی کانال های پربازدید وجود دارند که در ازای پرداخت یک هزینه به آن ها، عمل تبلیغ کانال شما را انجام می دهد.

۶- تبلیغ کانال در سایت های اینترنتی

در اینترنت یکسری وب سایت هایی وجود دارند که لینک و نشانی کانال ها و گروه های تلگرام را منتشر می کنند. شما می توانید با مراجعه به این وب سایت ها و ثبت نشانی (URL) کانال خود سبب افزایش اعضای کانال خود شوید.

برای اینکار می توانید عباراتی مانند ” لیست کانال های تلگرام” را در گوگل جستجو کرده و سایت هایی که کارشان انتشار لیست کانال های تلگرام است را پیدا کنید.

۷- استفاده از دیگر شبکه های اجتماعی مانند فیسبوک، گوگل پلاس، اینستاگرام، لاین و …

در صورتی که دارای یک حساب در شبکه های اجتماعی مانند فیسبوک، گوگل پلاس، اینستاگرام، لاین هستید، می توانید با انتشار نشانی کانال خود در این شبکه ها کاربر جذب کنید.

۸- از ریزش کاربران کانال جلوگیری کنید

مسلما حفظ کردن اعضای کانال و جلوگیری از ریزش آن ها یکی از راه های افزایش اعضا می باشد. در همه ی کانال ها جذب عضو وجود دارد اما نگه داشتن و جلوگیری از ریزش کاربران کانال خود یکی از موضوعات مهم محسوب می شود.

– برای همین منظور از قرار دادن مطلب مغاییر با موضوع کانال خودداری کنید.

– همچنین تعدادی زیادی از مطالب را در مدت زمان کوتاه منتشر نکنید. به عنوان مثال طوری نباشه که در ۱ ساعت ۵۰ مطلب را منتشر کرده و در زور بعد هیچ مطلبی را منتشر کنید.

– از انتشار مطالب تکراری پرهیز کنید.

دیدگاهها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *



لطفاً جمع زیر را انجام دهید *